Bondstraining kader

Op zondag 23 juni 2024 vond de jaarlijkse bondstraining voor bruine- en zwarte banders plaats in Nieuwegein. De eerste uren werden verzorgd door Jan Bloem die ons behoorlijk aan het denken zette over het vinden van de zwakke plekken in de structuur van de tegenstander, en ondertussen het handhaven van de eigen structuur. Daarna hebben we nog een aantal van onze eigen technieken gedaan waarbij soms al de link werd gelegd naar hetgeen daarvoor van Jan was geleerd. Hartelijk dank aan Jan Bloem en alle deelnemers 🙏🏻
Het was weer een mooie Kenpo dag waar een ieder wat heeft kunnen leren.
De volgende bondstraining is weer voor leerlingen van alle niveaus en zal plaatsvinden op 29 september 2024 in de zaal van Kenpo Karate Utrecht.

Geplaatst door 26 juni 2024 Categorie: Geen categorie