NK Kenpo vormen en Technieken op 16 april 2023 in Maarssen

Net als vorig jaar zijn we blij om iedereen weer te mogen verwelkomen op ons mooie toernooi.

Op zondag 16 april 2023 tussen 09:00 en 18:00u zal in sportzaal OVVO aan de Sportparkweg 9, 3600 BN Maarssen het Nederlands kampioenschap Vormen en Technieken worden georganiseerd. De exacte planning volgt zo snel mogelijk.

Wat en voor wie?

Om met de laatste vraag te beginnen: iedereen kan meedoen, van jong tot oud(er) en van witte band tot en met zwarte band. In principe zijn er gecombineerde divisies voor wit t/m oranje, paars t/m groen en bruin/zwart. Maar afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan die verdeling worden aangepast.

Als je twijfelt of je zelf of je kind mee kan doen met dit toernooi, vraag het dan gerust aan de leraar van je Kenpo school.

De volgende divisies zijn beschikbaar:

  • Kenpo vorm (bijvoorbeeld korte vorm 1 of lange vorm 3)
  • Creatieve- en open vorm (een ongewapende vorm die zelf bedacht is of uit een andere stijl komt)
  • Wapen vorm (een bestaande of zelf bedachte vorm met een wapen)
  • Zelfverdedigingstechnieken met je eigen partner(s) als aanvaller(s)

In de reglementen kan je lezen welke vormen zijn toegestaan en aan welke regels je zelfverdedigingstechnieken moeten voldoen.

Kosten

Het inschrijfgeld is dit keer € 15,00 per deelnemer uit een aangesloten school, en € 25,00 voor een deelnemer uit een niet-aangesloten school, ongeacht aan hoeveel onderdelen je meedoet. Onder aangesloten scholen worden overigens niet alleen KKN aangesloten verstaan, maar ook KAN-aangesloten scholen.

Inschrijven

Schrijf je uiterlijk 1 maart in bij je eigen leraar; deze geeft de inschrijvingen voor de hele school door aan KKN. Ook de betaling van de inschrijfkosten loopt via je eigen school.

Het bestuur van Kenpo Karate Nederland hoopt jullie allemaal te zien op 16 april. Doe je niet mee, kom dan in ieder geval kijken om je clubgenoten aan te moedigen, de toegang is gratis!

Geplaatst door 25 januari 2023 Categorie: Geen categorie